Csobbanjon az élményekben! A nap nálunk soha nem nyugszik le igazán Sunsetezés felsőfokon
14/ június
15/ június

Ha Sunset Resort...

…akkor pihentető légkör, önfeledt szórakozás, hamísitatlan programok és felejthetetlen élmények! Célunk, hogy valódi és emlékezetes kikapcsolódásban legyen része minden sunsetezőnek, így programpalettánkat is ennek tükrében alakítottuk ki.

2021.06.19.Sunset stég, zamatos bor, gourmet falatok, kellemes jazz zene és sok, sok élmény! Reméljük Ön is részt vesz első nyárindító eseményünkön! Minden nálunk megszálló vendég számára a belépést ingyenes garantáljuk!

Hogyan Sunsetezünk a gyakorlatban?

Lessen bele, hogyan sunseteztünk 2020 nyarán és milyen élményekkel is gazdagodtunk! Nálunk ugyanis, soha nem megy le igazán a nap!

Mennyei bornapok

Ennek Ön sem tudna ellenállni!

Elkezdtük körbejárni a balatoni borok legkedveltebb vidékeit, így jutottak el bortúráinkra a Laposa, a Légli és a Katona Borház kuriózumai is, amelyeket kiváló, helyi borkorcsolyák és kellemes hangulatú zenei kíséret mellett tettünk terítékre! A hangulat csak úgy pezsgett nálunk!

Trópusi koktét party

Megkóstolná a Sunset koktélt?

Az Events&Friends minőségi munkájának köszönhetően fantasztikus ízvilágú koktélkülönlegességeket sikerült terítékre pakolni és el is készült az első, hamisítatlan Sunset Resort koktél is! Csak annyit mondunk, bármikor el tudnánk szürcsölgetni!

Hangulatos jazz est

Ennyi tehetség egy stégen?

Persze! Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy hazai zenei tehetség központ lelkes, fiatal hallgatóiból összeállt jazzbanda, a Principles nálunk mutatkozott be először! Balaton part, jazz zene és trópusi hangulat! Ennyi elég is lenne a sikerhez, de a frissítő fröccsök és a tapas tálak igazán felrakták az „i”-re a pontot!

Vitalizációs reggeli!

A test és lélek harmóniája!

Az augusztust egy közös, vitamindús reggelivel köszöntöttük! Bár főszezonban minden nap 11 órától frissítő gyümölcsöket kínálunk Vendégeink számára, de augusztus 1-jén megdupláztuk a tétet és egy óriási közös bruncholással üdvözöltük a nyár utolsó hónapját.

A hely, amely soha nem alszik Sunset Stég Folyamatos élményszerzés Készen áll?

Megjött a hangulata a sunsetezéshez?

Kövessen minket facebook oldalunkon és legyen mindig naprakész közelgő eseményeinkkel kapcsolatban!