Csobbanjon az élményekben! A nap nálunk soha nem nyugszik le igazán Sunsetezés felsőfokon
1/ december
2/ december

Ha Sunset Resort...

…akkor pihentető légkör, önfeledt szórakozás, hamísitatlan programok és felejthetetlen élmények! Célunk, hogy valódi és emlékezetes kikapcsolódásban legyen része minden sunsetezőnek, így programpalettánkat is ennek tükrében alakítottuk ki.

1 épület 15 rendezvény 1 lelkes csapat Sok-sok mosolygós arc Készen áll?

Hogyan Sunsetezünk a gyakorlatban?

Lessen bele, hogyan sunseteztünk 2020 és 2021 nyarán, milyen élményekkel is gazdagodtunk! Nálunk ugyanis, soha nem megy le igazán a nap!

Jazz nights

Ennek Ön sem tudna ellenállni!

Elkezdtük körbejárni a balatoni borok legkedveltebb vidékeit, így jutottak el bortúráinkra a Laposa, a Légli és a Katona Borház kuriózumai is, amelyeket kiváló, helyi borkorcsolyák és kellemes dallamú Jazz kísért! A hangulat csak úgy pezsgett ezeken az esteken!

Koktét partyk

Megkóstolná a Sunset koktélt?

Első koktél estünkön, 2020 nyarán az Events&Friends minőségi munkájának köszönhetően fantasztikus ízvilágú koktélkülönlegességeket sikerült terítékre pakolnunk és el is készült az első, hamisítatlan Sunset Resort koktél! Aztán a 2021-es szezon Caribbean Grill partyján megszólaló latin zene és ínycsiklandozó grill ételei bővítették az élménypalettát! Csak annyit mondunk, bármikor el tudnánk szürcsölgetni még egy frissítő italt!

Tematikus estek

Ennyi kultúra egy stégen?

Imádjuk a tematikus rendezvényeket, mert ilyenkor közelebbről is megismerhetjük a közeli vagy akár a távolabbi kultúrák szokásait is. Jártunk már Olaszországban, Amerikában, Kubában és Spanyolországban is…vajon mi lesz a következő térség, amit bebarangolunk?

Csillogás, mert mi így szeretjük!

A little party, never killed nobody!

Swing zenekar, pezsgő, art deco részletek, finger food, roulette és remek társaság! Mi így Gatsby partyztunk!

Vitalizációs reggelik!

A test és lélek harmóniája!

Az augusztust minden évben egy közös, vitamindús reggelivel köszöntötjük! Bár főszezonban minden nap 11 órától frissítő gyümölcsöket kínálunk Vendégeink számára, de augusztusban megduplázzuk a tétet és egy óriási közös bruncholással üdvözöljük a nyár utolsó hónapját.

A hely, amely soha nem alszik Sunset Stég Folyamatos élményszerzés Készen áll?

Megjött a hangulata a sunsetezéshez?

Kövessen minket facebook oldalunkon és legyen mindig naprakész közelgő eseményeinkkel kapcsolatban!