Csobbanjon az élményekben! A nap nálunk soha nem nyugszik le igazán Sunsetezés felsőfokon
4/ július
5/ július

Ha Sunset Resort...

…akkor pihentető légkör, önfeledt szórakozás, hamisítatlan programok és felejthetetlen élmények! Célunk, hogy valódi és emlékezetes kikapcsolódásban legyen része minden sunsetezőnek, így programpalettánkat is ennek tükrében alakítottuk ki.

1 épület 15 rendezvény 1 lelkes csapat Sok-sok mosolygós arc Készen áll?

Hogyan Sunsetezünk a gyakorlatban?

Lessen bele, hogyan sunseteztünk 2020 és 2021 nyarán, milyen élményekkel is gazdagodtunk! Nálunk ugyanis, soha nem megy le igazán a nap!

Jazz nights - 2020. július

Ennek Ön sem tudna ellenállni!

Elkezdtük körbejárni a balatoni borok legkedveltebb vidékeit, így jutottak el bortúráinkra a Laposa, a Légli és a Katona Borház kuriózumai is, amelyeket kiváló, helyi borkorcsolyák és kellemes dallamú Jazz kísért! A hangulat csak úgy pezsgett ezeken az esteken!

Koktét partyk - 2020. augusztus

Megkóstolná a Sunset koktélt?

Első koktél estünkön, 2020 nyarán az Events&Friends minőségi munkájának köszönhetően fantasztikus ízvilágú koktélkülönlegességeket sikerült terítékre pakolnunk és el is készült az első, hamisítatlan Sunset Resort koktél! Aztán a 2021-es szezon Caribbean Grill partyján megszólaló latin zene és ínycsiklandozó grill ételei bővítették az élménypalettát! Csak annyit mondunk, bármikor el tudnánk szürcsölgetni még egy frissítő italt!

Tematikus estek - 2021. július

Ennyi kultúra egy stégen?

Imádjuk a tematikus rendezvényeket, mert ilyenkor közelebbről is megismerhetjük a közeli vagy akár a távolabbi kultúrák szokásait is. Jártunk már Olaszországban, Amerikában, Kubában és Spanyolországban is…vajon mi lesz a következő térség, amit bebarangolunk?

Csillogás, mert mi így szeretjük - 2021. augusztus

A little party, never killed nobody!

Swing zenekar, pezsgő, art deco részletek, finger food, roulette és remek társaság! Mi így Gatsby partyztunk!

Vitalizációs reggelik - 2021. augusztus

A test és lélek harmóniája!

Az augusztust minden évben egy közös, vitamindús reggelivel köszöntötjük! Bár főszezonban minden nap 11 órától frissítő gyümölcsöket kínálunk Vendégeink számára, de augusztusban megduplázzuk a tétet és egy óriási közös bruncholással üdvözöljük a nyár utolsó hónapját.

Szilveszteri party - 2021. december

Óév búcsúztatás a Sunsetben!

2021-ben megtartottuk első szilveszteri eseményünket is, ahol kicsik és nagyok is jól érezhették magukat: kvízjátékok, tombola, játékgép, korlátlan étel-ital kínálat és egy fantasztikus Dj bíztosította a fergeteges estét! Természetesen a másnapi lencse ebédet sem felejtettük el!

Harry Potter gyereknap - 2022. június

Az elvarázsolt kert

Egy elvarázsolt kert, ahol Harry Potter is otthonosan érezte magát! 9 és 3/4 bár, bűvész show, mágikus kiegészítők és programok! Igazán varázslatos nap volt!

Borpiknik - 2022. június

Borpiknik

Puha, zöld gyep, komfortos párnák&plédek, design-os kiegészítők, mennyei tapas boxok. Ilyen nálunk egy sunsetes piknik élmény! Sőt ezt még megtetőztük egy híres borászat kedvelt nedű válogatásával is!

Mivel készülünk idén? Érdekel! Folyamatos élményszerzés Készen áll?

Megjött a hangulata a sunsetezéshez?

Kövessen minket facebook oldalunkon és legyen mindig naprakész közelgő eseményeinkkel kapcsolatban!