Rock&Roll party a Balatonnál

Az 1950-es éveket sokan Amerika aranykoraként is emlegetik, hiszen óriási átalakuláson ment keresztül a térség. A gazdasági fellendülés és a globális változások magukkal hozták a népesség növekedését is, így a feleségek otthon maradtak, háztartást vezettek és gyerekeket neveltek.

A retro nem csak az építészetben és a divatban jelent meg mint új stílus, hanem a konyhai kiegészítők kínálatában is. Cukorka és neon színek, új formák, anyagok és a sok ötletes kiegészítő nem csak megkönnyítette a háziasszonyok mindennapjait, hanem színesebbé tették az életüket is. Rock&Roll, rakott szoknyás hölgyek, elegáns urak, idilli kertvárosi családok és különböző autócsodák: ki ne szeretné visszafordítani az időt és megtapasztalni egy kicsit ezt az életérzést?

Rock and roll music, if you like it, if you feel it, you can’t help but move to it. That’s what happens to me. I can’t help it.

– Elvis Presley

Nem kell ide időgép, ugyanis június 25-én, a Sunset Resort kapuin belül felborzoljuk a kedélyeket és megelevenítjük az 1950-es évek Amerikáját!

Amerikai stílusú ételek, hamburger, mini habos muffinok, Hedon sörkostoló (első 50 vendég Sunset sört is kap ajándékba) és hamisítatlan, élő Rock & Roll muzsika Andorai Péter & The Graceband által! Itt az ideje kicsit visszatérni és felszabadulni a Rock and Roll Királyának mesés zenei birodalmában!

Meghoztuk a kedved?

Jó hírünk van! Ha június 24-26. között foglalsz nálunk szállást, 50% kedvezménnyel és rendezvény belépővel lepünk meg Téged, amely tartalmazza az ingyenes fogyasztást is! Pörgős szoknyákat, fehér zoknit fel! Indul a buli!

Let’s rock!

Helyszín:
Fonyód, Sunset Resort Apartmanház

Időpont:
2022.06.25.

Share:
Related Post