Országos Feng Shui Találkozó

“A lelki egészség nem valami olyasmi, amit készen kap, vagy amire rátalál az ember, sokkal inkább valami olyasmi, amit meg kell teremtenünk magunkban.”

Thomas Stephen Szasz

Ehhez egy igazán fantasztikus rendezvény sorozat, az Országos Feng Shui és Ezoterikus Találkozó kiváló lehetőséget kínál. Az immár komoly hagyományokkal rendelkező találkozó ugyanis újra megrendezésre kerül, Fonyódon, október 10-11. között. Az ünnepélyes köszöntők és előadások mellett termékbemutatók, vásár és egyéb szolgáltatások is elérhetőek lesznek a látogatók számára. Ám ha ez nem lenne minden, még kellemes koncerteket is élvezhetünk, egyebek mellett Kövi Szabolcs fuvolaművész és zeneszerző és A marcali 3 tenor kellemes fellépését is. Az előadókat felsorolni is nehéz lenne, ám mindegyik a kiegyensúlyozott életmódhoz, táplálkozáshoz és persze a Feng Shuihoz kapcsolódik.

Ép testben, ép lélek!

De, hogy mit is jelent a Feng Shui?

Egy ősi kínai hagyomány, mely az Ég és a Föld törvényszerűségeinek megfigyelésével és alkalmazásával segít az ember és a természet közötti összhang megvalósításában. A feng shui (vagy magyarosabban “fengsuj”) több ezer éves múltra tekint vissza, és az ókori kínaiak ennek elvei alapján tervezték településeiket, házaikat, kertjeiket. Jelentése “szél és víz”. Ez arra utal, hogy a feng shui előírásai szerint ennek a két elemnek kell megtalálnia a tökéletes összhangot. A jó Feng Shui energiát, nyugalmat és sikereket eredményezhet életünk minden területén.

 Apartmanjaink kialakításánál mi is arra törekedtünk, hogy a feng shui szerint az egyetemes létért felelős pozitív energia, a chi megfelelő mennyiségben lehessen jelen. Épületi adottságnak köszönhetően balatoni panorámás, keleti tájolású lakások is elérhetőek, így akár egy testet, lelket feltöltő napfelkeltés meditálással is indíthatja napját!

Ön is kíváncsi, hogyan teremthet egyensúlyt az életében?

Mélyítse el tudását a harmonikus életmódról és találjon megoldást az egészségtudatos életvezetéshez!

Érdekesnek ígérkezik? Foglaljon szállást kiegyensúlyozott és harmonikus apartmanjaink egyikében és közelítse meg könnyedén a fonyódi Művelődési Központot október 10-11. között!

Share: