fbpx

Nyereményjáték

1/ október
2/ október
Kedves kis négylábú érdeklődőnk

Legyél az arcunk!

Alapelvünk, hogy kutyus nélkül sehova! Így megalakulásunkkor nem volt kérdés, hogy olyan, minden igényt kielégítő szálláshelyként szeretnénk üzemelni, melyből a kiskedvencek sem szorulhatnak ki!
Hiszen mindenki vágyik egy kis kikapcsolódásra, miért lenne ez másképp a kedvenceinknél?
Most pedig izgatottan keressük 2021-es kisarcunkat! Ha szeretnéd, hogy a te kiscsaládtagod képviselje a Sunset Resort Apartmanhotelt egy éven keresztül, jelentkezz nálunk! De a gazdinak is van egy igazán jó hírünk! Amennyiben a ti „falkátok” lesz a szerencsés kiválasztott, 2021. május 04-től május 31-ig egy általatok választott ajándék éjszakára invitálunk meg a Sunset Resort Apartmanhotelbe! Olvasd el játékszabályzatunkat és, ha sikerült felcsigáznunk titeket, akkor jelentkezz! De előtte mindenképp beszéld meg szőrős társaddal is!

Miről is van szó?

Töltsd ki az űrlapot, csatolj egy kedves, jó minőségű fotót kutyusodról! Kötelező megadni a kutyus nevét, a gazdi e-mailes és telefonos elérhetőségét!

Egy teljes éven át a nyertes kutyus képviseli a Sunset Resort Apartmanhotelt. Ez azt jelenti, hogy képi és videós anyagokat készítünk róla, amelyeket különböző típusú offline és online marketing anyagok gyártásához használunk fel. Továbbá saját rendezvényeinken állandó vendégként tartjuk számon őt és gazdáját is.

Nyereményjátékunk 2020.09.04-től 2020.12.04-ig tart, a nyertes kihirdetése 2020.12.14-én, hétfőn 10 órakor lesz! A nyeremény véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra.

Szabályzat

Ismerd meg a részletekt! A játékra való jelentkezés előtt, olvasd el szabályzatunkat!

Jelentkezés

Az alábbi mezők hiánytalan kitöltésével tudjuk fogadni a jelentkezéseket!
Az üzenet szövegében telefonos elérhetőséget is jelölj meg, hogy, amennyiben nyertesként kerülsz ki értesíteni tudjunk!