Kutya paradicsom

A Balatonnál nyaralni négylábú kedvencünkkel, nem egyszerű dolog, hisz nem könnyű olyan fürdőző helyet találni, ahol kutyájával együtt mártózhatnak meg a tó vizében.

Gazdik régi álma vált valóra, mikor 2016-ban megnyitották a Balaton első kutyás strandját Fonyódon, a kikötő melletti területen. A környéken egyedülálló, egy igazi kutyaparadicsom! Gyönyörű badacsonyi kilátással, árnyékos, füves partszakasszal, közel 1 hektáros körbekerített területen várja a felfrissülni vágyókat. A strandon nemrég néhány újítás is helyet kapott a még komfortosabb élmény nyújtásáért: büfékocsi, vízbe vezető rámpák, valamint asegít a partszakasz tisztán tartása érdekében Kutyagumizacskó és külön erre a célra szánt szemetest telepítettek.

2019-ben 3. alkalommal rendezték meg a Fonyódi Kutyás Strandón a Dog Beach Fesztvált, ahol számos program közül válogathattak a látogatók. Volt kutyaúszóverseny, különböző hideg finomságok kóstolása, szörfözés kedvencünkkel. Az interaktív programok mellett előadások a felelős kutyatartásról és trénerek bemutatói színesítették a fesztivál programkínálatát.

A fürdőhelyet a kikötőnél kezdődő úton, gyalogosan lehet a legkönnyebben megközelíteni, emellett a városban számos tábla segíti a könnyebb eligazodást.

Kiváló szórakozási lehetőség, igazi nyári hangulat várja az ideérkező fürdeni vágyókat! Ne csak 1 napra ugorjanak le a fonyódi kutyás strandra! Nálunk a négylábú kedvencek is szívesen látott vendégek! Foglaljon magának és kedvencének szállását a Sunset Resortban!

Share:
Related Post