Harry Potter a Balatonnál

Egy elvarázsolt kert, ahol Harry Potter is otthonosan érezné magát!

–  McGalagony Professzor

Nem kell hosszú seprű úton át elmennünk a Roxfortig egy kis mágiáért, elég csak egy gyors hopponálás, egyenesen a Balaton-partjára! A fonyódi Sunset Resort kapuin belül igazi varázslatos élményekkel, programokkal és kiegészítőkkel idézzük fel Harry Potter különös világát június első szombatján!

Varázsige nem szükséges a belépéshez, ám szállást foglalni érdemes erre az időszakra a díjmentes bejutás garantálása érdekében! Most nem kell megküzdeni a Baziliszkusszal, harcolni a Bölcsek kövéért vagy Horcruxokra vadászni!

Sunset Resort bemutatja – Az elvarázsolt kert
Hopponálj a Balatonra június 4-én!

Az elvarázsolt kert kitűnő helyszíne egy olyan jó hangulatú mágikus eseménynek, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való elfoglaltságot! A programokat tekintve éhesek és szomjasak sem maradunk: a 9 és 3/4 bár nonstop üzemel legütősebb főzeteivel és ínycsiklandózó bájitalaival, a Candy bár és az üstben készült vacsora pedig méltó módon felidézik az oly híres roxforti lakomákat! 

Ugrálóvár, különböző tematikus játékok, kiegészítők és fotófal, mind-mind elérhetőek lesznek a mugli gyerekek számára! De, hogy valami elképesztőt is megtapasztalhassunk, fantasztikus bűvész show keretein belül láthatunk különböző trükköket a többszörös díjnyertes, Kiss V. Balázs illúziónista műsorszma alatt, amelyek megfejtésére szerintünk még Hermione sem jönne rá!

Ne várj Hedvigre, vedd a kezedbe az irányítást és foglalj szállást, hogy június 4-én te is elvarázsolódj egy kicsit! Küldtünk egy bűbájt az árakra, így június 3-6. között 30%-kal kedvezőbben szállhatsz meg nálunk!

Találkozzunk Veled is az Elvarázsolt kertben! A csíny letudva!

Share:
Related Post