Biztonságos szálláshely

A tavalyi év, vagyis 2020 óta sajátos helyzetbe került a világ, ezzel együtt változtak meg utazási szokásaink is.

A nagy kirándulások helyett a 4 fal közé szorultunk és vágyakozva gondoltunk vissza az izgalmas külföldi utazásokra és az önfeledt balatoni nyaralásokra, bízva abban, hogy hamarosan újra teljes életet élhetünk. Reményünk nem hiába való és nemsokára elérkezik annak is az ideje, hogy a szállodák és vendéglátóhelyek újra kinyissák kapuit a pihenni vágyók előtt.

Ahhoz azonban, hogy a turizmus újra életre kelhessen nagyon fontos, hogy egyfajta kölcsönös bizalom alakuljon ki mind a vendég, mind a vendégül látó szálláshely részéről. Óvintézkedésekkel az ott dolgozó személyzetet és a vendégeket is kötelező jelleggel meg kell óvni, csakis ez lehet a nyugodt pihenés kulcsa.

Pihenj biztonságosan! Sunsetezzen velünk!

Te mit tehetsz a biztonságos pihenésért?

Mindenek előtt, tartsd be a szabályokat! Ezeket az óvintézkedéseket azért hozzák, hogy téged és a szállódában dolgozó munkatársakat megvédjenek az esetleges fertőzéstől! Tudnod kell, hogy semmiről nem kell lemondanod, csak másképpen viselkedned. A maszkhasználat és a 1,5 méteres távolságot már mindenki kívülről tudja, azonban fontos megjegyezni, hogy egyes helyeken hozhatnak saját óvintézkedéseket is, amiben 100%-ig számítanak az együttműködésedre. A tömegek elkerülése érdekében válasz kevésbé frekventált, nyugodt helyeket úticélodnak! A szeparáció nem csak a harmonikus, nyugodt kikapcsolódás alapja, de segíti az egészség megóvását és a fertőzés veszély csökkentését, hogy te teljes nyugalomban hatra dőlhess!

Mi mit tehetünk a biztonságodért?

A Sunset Resort Apartmanház a Balatonon egyedi, fél automata szálláshelyként a lehető legminimálisabbra csökkenti az érintkezést, pihenésed alatt, ha nem muszáj, nem is találkozol a személyzettel! Az érintkezés mentes recepción kívül Covid-19 járvány megköveteli, hogy új higiéniai szabályokat hozzunk. Vendégeink érkezése előtt az apartmanokat ózongenerátorral is fertőtlenítjük.  Közösségi területeinket óránként megtisztítjuk, és mindig buzdítjuk vendégeinket, hogy használják kihelyezett kézfertőtlenítőket, hogy az egészségügyi kockázatot a minimumra csökkentsük!

Mi, a Sunset Resort Apartmanházban fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy vendégeink a lehető legnyugodtabb környezetben, biztonságban pihenhessék ki az elmúlt év fáradalmait és itt tartózkodásuk alatt olyan élményekkel gazdagodjanak, amik elfeledtetik a mögöttünk álló sötét időszakot. Mindent megteszünk azért, hogy a megváltozott körülmények ellenére minőségi időt tölthessen nálunk és a már megszokott színvonalon szolgálhassuk ki. Kijelenthetjük, hogy teljességgel felkészültünk, ám ehhez még arra van szükség, hogy mindenki betartsa a jelenlegi szabályokat, ezzel egyénileg is hozzájárulva a járványügyi védekezéshez.

Hogy miért érdemes kitartani most? Mert később minden jobban fog esni!  Finomabb lesz a lángos, felejthetetlenek a balatoni éjszakák, hűsítőbb lesz a csobbanás… Mi már alig várjuk!

Szállást foglalnál?

Share: