Állatbarát szálloda kutyás stranddal

Hova érdemes kutyával nyaralni menni?

Ha nyaralást tervezünk és kutyus is van a családban, biztosan fejtörést okoz, hogy olyan szállást találjunk, ahol szívesen fogadnak minket kiskedvencünkkel, továbbá számos különböző kutyabarát helyszín és programlehetőség is rendelkezésünkre áll, hiszen nincs is jobb annál, minthogy az egész család együtt pihenje ki a fáradalmakat! Ám mielőtt idejutnánk szükséges mérlegelnünk egy fontos kérdést. Van-e annyira jólnevelt a kutyánk, hogy magunkkal vigyük? Ha a kérdésre igen a válasz, a gyakorlati kivitelezés, a családi nyaralás kutyával igencsak alapos felkészülést kíván.

Mivel készüljünk a közös nyaralásra?

Először bizonyosodjunk meg arról, hogy csaholó családtagunk teljesen egészséges. Legyen meg minden oltása, fegyelmezetten viselkedjen, bírja az utazást, a nyakörvet, a pórázt és, ha szükséges, a szájkosarat is.

Ezután, az első és legfontosabb dolog, hogy elcsomagoljuk az adott időre elegendő eleséget, az etető- és itatótálakat is, ugyanis a kutya számára ezek olyan ismerős tárgyak lesznek, amelyek kicsit megnyugtatják az idegen környezetben. Ugyanez a helyzet a kutya megszokott takarójával, fekhelyével és a játékaival is. Az sem árt, ha nálunk van egy jó adag jutalomfalat, hiszen a jólneveltség a leghatékonyabban rengeteg jutalmazással érhető el és máskülönben nyaraláskor mindenki megérdemel egy kis plusz falatozást.

Pihenj együtt csaholó társaddal! Csobbanjatok együtt!

Bár valószínűleg minden gazda tisztában van vele, de érdemes megemlíteni az ürülékfelszedő zacskót is, mint a nyaralás kellékét, hiszen szinte az összes helyen kötelező felszedni a kutya piszkot, így ezt se felejtsük ki a csomagból.

Végezetül a különböző időjárási viszontagságokra is jó, ha felkészülünk. Hogy ne érjen minket kellemetlenség rossz időben, legyen nálunk szőrős társunk kedvenc kisruhája, esőkabátja, törölközője, jobb idő esetére pedig jó, ha kéznél van egy napernyő vagy az újabban divatos napsátor, amely kiválóan alkalmas a hőség enyhítésére.

Mire figyelj érkezés után?

Ha megérkeztél a kutyabarát szállás területére tájékozódj a szállás szabályzatairól és a közelben lévő kikapcsolódási lehetőségekről, továbbá ügyelj rá, hogy a közös területeken, ahol a többi vendég is megfordul, mindig pórázon vezesd a kutyát. Lehet akármilyen jól nevelt is kedvenced, mindig történhetnek balesetek, ezért légy körültekintő.

Sunset Resort és a négylábúak?

Élmény, szabadság, kikapcsolódás kutyának és gazdinak egyaránt, mi ezt valljuk! Kutyabarát szálláshelyként mi szeretettel fogadjuk a kiskedvenceket. Vendégeinknek lehetősége van foglaláskor jelezni, hogy kutyájukkal érkeznek és lefoglalni különleges kutyás bekészítéseinket is. A 2021-es évben pedig újabb szolgáltatásokkal készültünk, amely még kényelmessebbé fogja tenni mind a kutyusok, mind gazdáik időtöltését.

Mind tudjuk, hogy kutyussal vízparton a legjobb nyaralni, ahol kutyás strand is található, hiszen nekik is melegük van és különös élvezetet jelent a vízben való pancsolás és úszás. Kutyabarát apartmanházunktól mindössze néhány percre található a Fonyódi Kutyás strand, ahol a kiskedvencek vízbe jutását több lépcsős lejáró és rámpa is elősegíti, a víz a part mentén pedig körülbelül 60-80 cm-es mélységű.

Készen állsz szőrős barátoddal az új élmények szerzésére?


Share: